Våre terapeuter

Anny Carlson

Utdannet som akupunktør i 2001 ved Scandinavian College of Acupuncture i København. Før dette var jeg utdannet soneterapeut i 1998 ved Institutt for Helhetsmedisin i Oslo. Via en omfattende 1. konsultasjon danner jeg meg et helhetlig bilde av pasienten. Mine pasienter blir behandlet etter prinsippene og filosofien i tradisjonell kinesisk medisin. Kun en pasient blir behandlet om gangen.

Kontakt Anny direkte på 906 63 267 eller anny@torshov-nms.no

Hilde Fløtten

Ferdig utdannet homeopat ved Norsk Akademi for Naturmedisin (NAN) i 1992. Jeg har jobbet på Torshov Naturmedisinske senter siden 1993. I 1996 begynte jeg som lærer i homeopati, fotsoneterapi og auriculoterapi (øreakupunktur) ved NAN.

For tiden er jeg leder i Rådet for homeopatetikk

Kontakt Hilde direkte på 920 15 151

Mail: floetten@wemail.no

Nina Sehested

Jeg er gestaltterapeut utdannet ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole og medlem av

Norsk Gestaltterapeut Forening (MNGF). Jeg er også utdannet sosionom, og har jobbet flere år tilknyttet NAV. Her har jeg lang erfaring med mennesker i ulike kriser og utfordringer, samt god kjennskap til systemet som helhet. Jeg har også god erfaring fra samarbeid med fastlege og andre offentlige instanser. Jeg tilbyr individuelle samtaler, parsamtaler, foreldreveiledning og grupper knyttet til mindfullness / oppmerksomhetstrening. Videre har jeg fordypning i anerkjennende kommunikasjon og har jevnlig veiledning for studenter på sosionomutdanningen ved Høyskolen i Oslo og Akershus. Tidligere har jeg arbeidet med mennesker i privat virksomhet, blant annet som mellomleder.

Kontakt Nina direkte på 905 56 308 eller nina.sehested@hotmail.com

Kirsten Nyseth

Homeopat MNHL

 
Jeg er utdannet homeopat ved Norsk Akademi for Naturmedisin.
Grundig medisinsk grunnutdanning ble gitt i løpet av de 5 årene studiet varte.
Vi fikk også undervisning i soneterapi og auriculoterapi (øreakupunktur)
 
Jeg har jobbet som homeopat  i  Oslo siden 1991 og startet Sareptas Hus på Tåsen i 1997.
Jeg er medlem av Norske homeopaters Landsforbund. I 3 år var jeg styremedlem av Oslogruppa av NHL, hvorav 1 år som leder. Nå er jeg medlem at Rådet for homeopatetikk.
 
Jeg tilbyr følgende behandlinger:
   o Homeopati
   o Hårmineralanalyser
   o Øreakupunktur
   o Soneterapi
 
Kontakt: kirsten.nyseth@gmail.com
Tlf: 91136893Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Button Text Button Text