Våre ansatte

Anny Carlson

Utdannet som akupunktør i 2001 ved Scandinavian College of Acupuncture i København. Før dette var jeg utdannet soneterapeut i 1998 ved Institutt for Helhetsmedisin i Oslo. Via en

Kontakt Anny direkte på 906 63 267 eller anny@torshov-nms.no

Hilde Fløtten

Ferdig utdannet homeopat ved Norsk Akademi for Naturmedisin (NAN) i 1992. Jeg har jobbet på Torshov Naturmedisinske senter siden 1993. I 1996 begynte jeg som lærer i homeopati, fotsoneterapi og auriculoterapi (øreakupunktur) ved NAN.

Kontakt Hilde direkte på 920 15 151


Nina Sehested

Jeg er gestaltterapeut utdannet ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole og medlem av

Norsk Gestaltterapeut Forening (MNGF). Jeg er også utdannet sosionom, og har jobbet flere år tilknyttet NAV. Her har jeg lang erfaring med mennesker i ulike kriser og utfordringer, samt god kjennskap til systemet som helhet. Jeg har også god erfaring fra samarbeid med fastlege og andre offentlige instanser. Jeg tilbyr individuelle samtaler, parsamtaler, foreldreveiledning og grupper knyttet til mindfullness / oppmerksomhetstrening. Videre har jeg fordypning i anerkjennende kommunikasjon og har jevnlig veiledning for studenter på sosionomutdanningen ved Høyskolen i Oslo og Akershus. Tidligere har jeg arbeidet med mennesker i privat virksomhet, blant annet som mellomleder.

Kontakt Nina direkte på 905 56 308 eller nina.sehested@hotmail.com

Aud Ovenstad

Jeg er utdannet familieterapeut og pedagog (cand.polit. fra UiO), og jobber med parterapi individualterapi, familieterapi og familieveiledning. Har videreutdanning i samspill og tilknytning mellom barn og nære omsorgspersoner, samt årsstudie i forebyggende miljøarbeid for barn og ungdom. Er også sertifisert kursleder i samlivskursene Bufferkurs for par og PREP (prevention and relationship enchancement program ved Modum Bad)

Jeg har bred erfaring fra helse- og sosialsektoren, hovedsakelig innen ledelse, kurs og veiledning, og har jobbet privat som par- og familieterapeut siden 2010.

I terapi er jeg opptatt av kommunikasjon og samspill mellom partene. Tanker, følelser og reaksjoner henger nært sammen, og kommunikasjon og samspillsproblemer handler om alle tre aspektene. Teoretisk fundament er kognitiv og emosjonsfokusert terapi. Jeg er medlem av Norsk forening for familieterapi (NFFT).

For mer informasjon se ovenstad-familieterapi.no
Kontakt Aud direkte på 948 18 304 eller aud@ovenstad-familieterapi.no